FÖRSTA SIDAN NYHETER LED SKYLTAR KONFERENSTEKNIK DIGITAL SIGNAGE FYNDA BILDGALLERI LED KONTAKT

SHOW HOW BRIGHT YOU ARE                                                                                                                                                                                                                       SHOW HOW BRIGHT YOU ARE

DIGITAL SIGNAGE

I sortimentet finns flera olika lösningar beroende på kundens  behov. Till exempel finns en lösning där då bildspelet rullar på och så behöver expediten visa på en detalj och kan då genast koppla upp sin mobil mot monitorn och visa för sin kund, efter ned-kopplingen av mobilen fortsätter bildspelet. En annan lösning är att kunna visa Socialmedia tillsammans med bildspelet, eller om det kommer mycket turister så kan de välja språk på t.ex. en menytavla.

 

 

AudioVisuellt KONTROLLSYSTEM   

Till Digital Signage systemet, även till andra AV produkter i t.ex. konfrensrum finns ett AV styrsystem via vilket det går att övervaka, få information om händelser med produkterna eller styra dem. Det finns också statistik över hur AV produkterna fungerar och hur mycket de används. Uppdateringar sker automatiskt via molnet tjänst. Sätta upp en ny utrustning i ett konferensrum där mjukaran ska vara samma som övriga rum eller då förändringar behöver göras blir enkelt och plats fritt eftersom det görs via nätet och allt är drag&dropp av ikoner ingen programmering. Uppdateringar kan också ske automatiskt via molnet tjänsten.

 

KRAMER NETWORK

Många AV produkter att hålla reda på över ett stort område och där ni då och då behöer få vissa händelser automatiserade och få feedback/statistik på användandet då bör ni titta på Kramer Network. AV genom IP så får ni ett effektivare handhavade utan att komprimissa med säkerheten. 

 

 

DIGITALA FASTIGHETSMÄKLARE SYSTEM

Vi har färdiga paket för bl.a. VITEC som kopplas ihop med ert fastighetsmäklare program och objekten läggs ut automatiskt på den digitala monitorn. Vi kan även ta fram en lösning så att ni blandar objekt information med posters/affischer.

Har ni annat Fastighetsmäklare program som MPECS eller FASAD så kan vi göra kopplingar till det också.

I vårt sortiment har vi ljusstarka monitorer för skyltfönster med dagsljus, från 2500-8000Nits, i storlekar från 32" till 87"

 

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      LED SKYLTAR      KONFERENSTEKNIK            FYNDA      BILDGALLERI LED      KONTAKT