FÖRSTA SIDAN NYHETER FYNDA OM OSS KONTAKT TILLBEHÖR
                                                                                                 

LED SKYLTAR DIGITAL SIGNAGE KONFERENSTEKNIK BILDGALLERI LED

DEBRO TOUCH

Vår nya Interaktiva lösning är en super bra lösning för er som vill snabbt komma igång med en Multimedia lösning i affären, receptionen eller på platser där ni snabbt behöver informera era kunder om er verksamhet. Produkten består av en 22" touch monitor med inbyggd dator på ett stativ. Vi en molnet tjänst laddar ni ner er website och sedan är ni igång.

Begär mer info här

 

LED Monitor Standard

Vi har kontors monitorer från 40" och upptill 95" med. Dessa montor kan vi kan vi också rekommendera till kunder som har sina lokaler i inomhus centrum dit dagsljuset inte når. Monitorerna kan monters hängande från taket, på väggen eller monteras på ett golvstativ. Det finns en inbyggd Player som ni kan ladda med information och bilder och det finns också en enklare schemaläggning om ni vill att informationen ska visas på vissa tider. Några monitorer har en inbyggd dator som vi kan ladda med ett profesionellt visningsprogram eller ansluta det till ert dataprogram (exempelvis Fastighetsmäklarsystem) så att ni inte behöver skriva in information mer än ni gör idag.

Konferens monitor v/s Dagsljus monitor

Här på bilden kan ni se skillnaden mellan en standard monitor för konferensrum och en dagsljus monitor för skyltfönster eller utomhus visning. Standard monitorn kan användas i inomhuscentra, tyvärr ser vi den alltför ofta i skyltfönster där den bara ger en bra bild när solen gått ned. För ett fönster med dagsljus så ska ni givetvis välja en dagsljus monitor för att få en kvalitetsbild hela dagen.

 

 

LED monitor High Brightness

Om ert kontor/affär är beläget i dagsljus så behöver ni en ljusstark monitor och vi har ljusstarka monitorer från 32" till 87" med solskydd så att tekniken inte blir skadad. Ni kanske ligger i ett skuggit område, då kan eventuellt en monitor med lägre ljusstyrka kunna fungera men det beror på en hel del omständigheter som man behöver undersöka först.  Vi har

 

 

DIGITAL  SIGNAGE

Digital Signage har vi ett flertal system för fastighetsmäklare och andra branscher. Med vårt system så ansluter ni ert Mäklarsystem, ni kan välja hur många objekt som ska visas samtidigt. Våra monitorer finns från 46" till 95" med olika ljusstyrkor för olika miljöer. Monitorerna kan också monteras ihop till en LED vägg. I denna produkt grupp finns också RGB-LED skyltar för storbilds format

 

Touch system lösningar för fönster så att era kunder kan söka information via fönstret och när de hittat ett objekt som de vill veta mera om så kan de lämna sitt telefon nummer och/eller mail adress. Ni får genom detta statistik på vilka objekt som är mest visad.

 

 

Hard-Soft ware Hardwear Softwear

Digitalskylt med broschyrställ

Nu har vi också tagit fram några kombo lösningar som produkten ovan där vi har kombinerat en digitalskylt med broschyrställ. Perfekt för receptioner, utställningar, demorum med flera publika platser. Monitron kan fås i storlekar från 15" upptill 46". Vi har en standard modell och en lite lyxigare modell den senare med inbyggd belysning för broschyrmaterialet.

 

 

Maatt-DS-DUBBLESIDED.png

Dubbel Digitalskylt

Här är en nyhet med dubbla digitala från 32" monitorer med full HD och inbyggd player eller PC. Ljusstyrka från 450Nits till 1500Nits. Bildskärmen går att få med MultiTouch lösning Stativet går att få i kunspecifika RAL färger eller i Stainless steal, Painted steal, MDF och Corian. 

Vi har även olika programvarulösningar för olika situationer, Receptioner, utställningar, affärer.

 

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      FYNDA      OM OSS      KONTAKT      TILLBEHÖR