FÖRSTA SIDAN NYHETER LED SKYLTAR KONFERENSTEKNIK DIGITAL SIGNAGE FYNDA BILDGALLERI LED KONTAKT

SHOW HOW BRIGHT YOU ARE                                                                                                                                                                                                                       SHOW HOW BRIGHT YOU ARE

FYND! NEC PROJEKTOR N300WS

Denna NEC projektor har ett objektiv för kortdistans montering och passar perfekt för digitala whiteboards användning. I och med att projektorn kan monteras nära filmduken eller whiteboarden så blir det inga eller minimum av skuggor från presentatören. Projekron ger 3000Ansi lumens och därmed en ljus och bra bild i de allra flesta miljöer. HDMI & USB anslutning. Dubbla PC/Mac ingångar för snabb byten. RJ45 anslutning för nät styrning finns även WiFi som option.

 PRIS  4 950: - + moms 

                                                

 

ANALOG LED LYSANDE BORDS/GOLVSKYLT

1st 50/70 Porträtt LED lysande skylt för golv eller bord med plats för en 50X70cm affisch i porträtt läge.

Skylten har en spegel liknande ram som ger ett lite lyxigt intryck. De inbyggda LED lamporna ger ett ljust och jämt belyst affisch (både papper som back lit film kan användas). el adaptern sitter inbggd i foten.

Skylten monteras på stativet genom magnetfästen och kan skjutas steglöst nedifrån och upp. Stativet är 170cm och kan kortas i två steg på ett fiffigt sätt. Det går att komplettera med ytterligare skylt aom fästes på baksidan.

Ljuset är på 5000Lux och c:a 5300Kelvingrader som ger en bra bild för fotografier.Skylten har varit använd som demo, därför så är priset nedsatt

 

FÖRR 6 200: - + moms

NU 3 100: -/st + moms

ANALOG LED LYSANDE SKYLT

Några olika större LED skyltar av udda modeller, begagnade och demo  använda, för posters av A2, A1 och 50/70 format i porträtt läge. Alla skyltarna har ficka för poster och belysning på båda sidorna.

Tillbehör som vajer & el adapter tillkommer finns som paket 740: - +moms

 

PRIS EXEMPEL A2

FÖRR 2 561: - + moms

NU 1 250: -/st + moms

 

VITRINEMEDIA LED LYSANDE 

    

     SKYLT MODELL C2MAX

LED lysande skylt modell som vi tidagre sålt i sortimentet har vi 2 st A1 porträtt till ett enastående pris, Priset är för skylten, tillkommer gör monteringstillbehör, som vi också har om ni skulle behöva. Så gott som nyskick.

FÖRR 5 370: - + moms

NU 2 750: -/st + moms

 

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      LED SKYLTAR      KONFERENSTEKNIK      DIGITAL SIGNAGE            BILDGALLERI LED      KONTAKT