FÖRSTA SIDAN NYHETER LED SKYLTAR KONFERENSTEKNIK DIGITAL SIGNAGE FYNDA BILDGALLERI LED KONTAKT

FYND! NEC PROJEKTOR N300WS

Denna NEC projektor har ett objektiv för kortdistans montering och passar perfekt för digitala whiteboards användning. I och med att projektorn kan monteras nära filmduken eller whiteboarden så blir det inga eller minimum av skuggor från presentatören. Projekron ger 3000Ansi lumens och därmed en ljus och bra bild i de allra flesta miljöer. HDMI & USB anslutning. Dubbla PC/Mac ingångar för snabb byten. RJ45 anslutning för nät styrning finns även WiFi som option.

 PRIS  4 950: - + moms 

 

ANALOG LED LYSANDE BORDSSKYLT

4 st Bordsskyltar med plats för 2XA3 liggande A3 posters.

Skyltarnas front är svagt bakåtlutande och passer bra för fönsterskyltning. De har varit ute hos kunder för test och, har där fått lite repor på undersidan, sidan  som är vänd nedåt mot fönsterbänken så de syns inte på display delen.

Ljuset är på 5000Lux och 5300K som ger en bra bild på objektbilden.

 

FÖRR 4 250: - + moms

NU 3 250: -/st + moms

ANALOG LED LYSANDE SKYLT

Några olika större LED skyltar av udda modeller, begagnade och demo  använda, för posters av A2, A1 och 50/70 format i porträtt läge. Alla skyltarna har ficka för poster och belysning på båda sidorna.

Tillbehör som vajer & el adapter tillkommer finns som paket 740: - +moms

 

PRIS EXEMPEL A2

FÖRR 2 561: - + moms

NU 1 250: -/st + moms

 

VITRINEMEDIA LED LYSANDE 

    

     SKYLT MODELL C2MAX

LED lysande skylt modell som vi tidagre sålt i sortimentet har vi 2 st A1 porträtt till ett enastående pris, Priset är för skylten, tillkommer gör monteringstillbehör, som vi också har om ni skulle behöva. Så gott som nyskick.

FÖRR 5 370: - + moms

NU 2 750: -/st + moms

ANALOG LED LYSANDE BORDS SKYLT

Det finns några enstaka LED lysande bordsskyltar i A3 & A4 format, Någon med 2 sidor belysta. Hög kvalitet på plexiglaset mycket bra ljus för bästa bild återgivning. Det finns även en LED skyltar A4 för vägg montering, ​el adapter ingår.

 

PRIS EXEMPEL A4

FÖRR 2 500: - + moms

NU 1000: -/st + moms

PRIS EXEMPEL A3

FÖRR 3 950: - + moms

NU 1 500: -/st + moms

 

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      LED SKYLTAR      KONFERENSTEKNIK      DIGITAL SIGNAGE            BILDGALLERI LED      KONTAKT