FÖRSTA SIDAN NYHETER ANALOGA LED DIGITALA SIGNAGE KONFERENSTEKNIK TILLBEHÖR FYNDA BILDGALLERI LED OM OSS KONTAKT
                                                                                                 

Projektor & Monitor

Det finns ett stort utbud av projkeotrer och monitorer på marknaden och det utvecklingen går just nu väldigt fort vad det gäller upp-lösning, signal hantering, ljusstyrka, programlösningar för anslutningar. Vi väljer från marknaden utifrån kundens behov och erbjuder enheter eller en helhetslösning.

 

 

VIA CONNECT & VIA GO

Med VIA Connect börjar ett nytt liv; Inga kablar längre bara WiFi för era PC/Mac och mobiler. Visa från fler enheter på en skärm samtidigt, arbeta på samma dokument eller på varandras dokument, video streama, chata. Digitalt Whiteboard med touchscreen på monitorn så blir arbetet ännu mera effektivt.

Ni går från passivt lyssnade på presentationer till aktivt samarbete på dokumeten - välkommen till nya konferenslivet! 

 

Certifierad Kramer försäljare

Anslutningar mellan AV & Data teknik blir allt mer komplex i och med utvecklingen av DigitalSignage, de allt högre upp-lösningarna och kraven på flexibilitet av anslutningar, att många tillverkare har som krav att deras säljare ska ha en viss nivå av kunskap för att få sälja produkterna. Vi håller oss ständigt uppdaterade på nyheter och utbildar oss löpande, ett av dessa är Kramer certifieringen för kabel och kontakt anslutningar för digitala produkter som projektorer och monitorer.

 

EVOKO LISO - KONFERENSRUMSBOKNING

LMed Evoko Liso så får ni enn effektiv konferens- rumsboknings system. Displayen ansluts med fördel

 till Power over Ethernet och monteras på väggen

utanför konferensrummet. Ni kan boka via Outlook

eller direkt på Displayen via touchscreenen. Det

går att välja att boka med eller utan PIN kod. Även

bokning med RFID kort går bra.

 

Är rummet upptaget så kan ni boka ett annat konferensrum från den terminalen ni står vid.

 Om något hjälpmedel i konferensrummet går sönder så kan det noteras på Displayen och ett

mail går då till supporten. När ett fel är registrerat

så visas en varningstriangel på Displayen och vad

som är anmält.

 

                     

 

Touch lösningar

Efterfrågan på touchlösningar ökar allt mer och det beror på att touch funktionen uppleves som enkel att använda snabb på att få fram information och en praktiks lösning när flera ska söka information på samma skärm samtidigt. Vi har lösningar från 4 till över 40 touch punkter samtidigt. Det finns olika programvaror beroende på vad ni vill göra; Det finns så klart spel till Fredagsmyset, Produkt sök med show och mail sändning, Wayfinder, Frågeformulär/Enkät,  

TouchSoftware

 

Finns som golvstativ eller bordsmodell.

Besökssystem

Visit Enterprise är en heltäckande lösning för besökshantering.

Besökarna registrerar sig själva och receptionisterna kan assistera vid behov. Besöksskärmen kan anpassas med egen design och har som standard nio språk. Besökaren kan skriva in sig på ett tangentbord eller direkt på skärmen. Besöksetiketten skrivs ut på en liten bordsskrivare som placeras antingen bakom disk eller publikt för självservering. Vi erbjuder också kiosklösningar med integrerad skrivare.

Från receptionen kan man registrera och förboka besök samt hämta fram rapporter, statistik och parkeringslistor. Personallistan synkas automatiskt mot Active Directory. När besöket är slut läses besöksetiketten ut med en streckkodsläsare. SMS annonsering av besök finns liksom en App för Evakueringslista. Även parkeringsregistrering Besökssytemet finns i tre storlekar, för mindre företag, Medelstora företag och Företag med filial kontor/dotterbbolag.

 

GOGET Konferensrums bokning. system

Detta är ett annat Konferensbokningssystem. Ett bra system med möjlighet att lägga in egen bakgrunds bild och även sin logga. Vidare går det att ansluta en central monitor där alla konferens-rummen visas på en 46" monitor och statusen på varje rum.

 

 

                  

              

TA KONTROLL ÖVER ERT AV-SYSTEM

Med Kramer Kontroll får ni   information om hur mycket er AV utrustning används ni kan styra systemen och supporta dem över ert LAN. Era användare kan enkelt starta och styra AV tekniken (även annan  utrustning som ljus och klimat) från sin mobil telefon eller från en dedikerad monitor i anslutning till tekniken. Det är enkelt att lära sig programmen och att skapa händelser för knapptryckningar från användarna, någon specialist behövs inte. Eftersom allt finns i Kramer molnet så har ni en säker tillgång till alla kopplingar för de enheter som ni vill koppla samman virtuellt. Via Molnet så får ni också statistik på hur utrustningen användas som lätt kan visa på vad ni ska sätta in era framtida resurser.

 

          

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      ANALOGA LED      DIGITALA SIGNAGE      KONFERENSTEKNIK      TILLBEHÖR      FYNDA      BILDGALLERI LED      OM OSS      KONTAKT