FÖRSTA SIDAN NYHETER LED SKYLTAR KONFERENSTEKNIK DIGITAL SIGNAGE FYNDA BILDGALLERI LED KONTAKT

SHOW HOW BRIGHT YOU ARE                                                                                                                                                                                                                       SHOW HOW BRIGHT YOU ARE

TRÅDLÖS PRESENTATION

Trådlös presentation för alla enheter som mobiler, PC och Mac  datorer. En suveren lösning för att slippa kablar som på många  företag kan vara till ett bekymmer. Fördelarna är många, exempelvis kunna visa från mobiler, anslutet till det egna nätverket gör det lätt att uppdatera, och inga signaler som stör ut eller korkar igen kommunikationen. Vidare finns en Digital Signage lösning som tillägg, och det går också att bygga på med övervakning och support genom nätverket av AV utrustningen.

 

 

KONFERENSRUMS BOKNING

Ett effektivt konferensrums bokningssystem lätt att handha och boka direkt  på monitorn eller via mobiltelefon. Visar tydligt om det är ledigt eller upptaget. Större central monitor finns som option.

 

 

 BESÖKSYSTEM

Har ni många besökare och vill effektivisera ert mottagande då finns ett bra Besöksystem för receptionen. Besökaren skriver in sig och eventuell bil på parkeringen får en bricka att sätta synligt på bröstet så den interna personalen ser att de har en besökare i huset. Vid inskrivningen finns option på ett sms meddelande som går till besöksmottagaren. Givetvis finns "brandlista" med och ni får br med statistik ur programmet.

KONFERENSRUMS MONITORER

Det finns en uppsjö av monitorer idag på marknaden vi har tre olika leverantörer beroende på hur och var de ska användas. Det finns en hel del skillnader att ta hänsyn till.

 

 

PROJEKTORER

De flesta har bytt ut sina projektroer mot monitorer i de allra flesta små och medelstora konferensrum. Projektorerna gör ett fantstiskt jobb i de stora konferens salarna och de blir ljusstarkare och får bättre upplösning smt lamporna håller nästn lika bra som monitorerna. I standard sortimentet vårt har vi projektorer från två olika levernatörer men tar in då det behövs även från andra.

  

RGB LED MODULER 

RGB LED är en produkt som funnits länge men inte riktigt nått ända in i konferensrumremen p.g.a. av upplösningen, men nu är de på gång. Samsung har tagit fram MicroLED som det gjort små plattor som man bygger ihop till en enhet, ungefär som de nya  blakong golvsplattorna. Upplösningen är inte fullt OK för fingrafik som ritningar etc men för vanliga presentationer och video blir det perfekt.

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      LED SKYLTAR            DIGITAL SIGNAGE      FYNDA      BILDGALLERI LED      KONTAKT