FÖRSTA SIDAN NYHETER ANALOGA LED DIGITALA SIGNAGE KONFERENSTEKNIK TILLBEHÖR FYNDA BILDGALLERI LED OM OSS KONTAKT
                                                                                                 

                                                                                   NANO SIGNS

NANO ACRYL BORDSSKYLT

Nano Acryl finns i A4 till A1 format för vägg monterng. De mindre formaten A4 och A3 kan också användas som bordsmodell med hjälp av ett extra stöd. Backlitfilmen är lätt att sätt in från sidan och lyses upp mycket bra och ger en tydlig bild av trycksaken. Kan sättas i landskap eller porträtt läge. En stilren och snygg design.

 

 

NANO BANNER

Vår LED lysande Banner skylt kan ni få i längder upptill 3000mm, och bredd på upptill 1200mm. Ljusstyrka på 5000Lux och 5300K i färgtemperature säkrar upp för bra bildåtergivning i denna skylt såsom i alla NANO LED skyltar. 

NANO PEARL 3D SKYLT i kontorsmiljö

Här har NANO 3D skylten använts på ett kreativt sett i kontorsmiljö. Lägg märket till att ingen ram är synlig eftersom det tryckta tyget dras över ramen och döljer den och därmed förhöjer intrycket av kvalitet och design. 

 

NANO SOUL BORDSSKYLT

Nano Soul har en brilljant ljus som ger en extra touch åt bildobjektet. LED finns i A4, A3 & A2 med belysning på ena sidan eller på båda sidorna. Den 4mm Akryl fronten är  också diamant polerad och  klarar hårda  miljöer och behåller sin fräschör  under

lång tid.

 

Basen består av diamant polerad Parpan vilket ger lång hållbarhet i material och färg. Basen går att få i 20 olika färger.

Ett supportställ finns som tillbehör vilket gör skylten lättplacerad i butiker  med korg exponering

 

NANO PEARL 3D SKYLT-en helt unik produkt

Nano Pearl är unik i sitt slag, med ram av akryl som

täcks av en UV och vatten resisten streach tyg som framhäver bilden och ger ett djup med en 3D effekt.

Med 6500Lux och 5300K i färg tempratur lyser den tydligt och klart även mitt på ljus dagen. Detta är en kvalitets produkt i ordets rätta bemärkelse.

 

 

 

NANO PEARL 3D SKYLT BigSize

NANO PEARL 3D finns också i Bisize format här 2400mmX3000mm. Det tryckta tyget är fäst utanpå ramen vilket gör att det uppfatts som 3D och ger ett sobert och wow effekt. Alla NANO skyltar levereras som standard med 5000LUX och 5300K i färgtemperatur för att ge bästa bildåtergivning. Ni kan även få andra ljusstyrkor och färgtemperaturer.

Bild 2 (för pekaren över bilden) i butiksmiljö, har ett mått på 7000mmX2000mm. Båda har ett djup på 100mm

 

NANO VISUAL LED

VÄGG

NANO LED skylt ger en fantastisk klart och jämn och ljus bild över hela ytan. Skylten förbrukar endast 3watt för en A4.  Lamporna räcker i snitt 50 000 timmar. Storlekar finns från 70X70mm till 3000X1500mm.

NANO LED VISUAL GOLV

Finns i flera modeller; Med

LED på ena sidan eller båda sidorna. En LED på hela ställningen eller uppdelad i två med Logo type i mitten (som på bilden till vänster).

Måtten är 633X2000mm. Färgtempraturen är 5300K rent vit ljus vid 6000Lux. Går även att få med 3700K ett varmare vitt ljus eller 6500K super vitt.

NANO LED

BROSCHYRSTÄLL

Helt ny NANO LED skylt som Broschyrställ eller plats för platta produkt paket. Går att få även utan skylt eller LED. Finns även för vägg montering. Standard måtten är 250X1500mm med A4 LED.

Går att få med upptill A2 med skylt på båda sidor samt upptill 3 broschyrställ på höjden på varje sida. Hög finish i aluminium

NANO VISUAL LED

PRESENTATIONS

MÖBEL

NANO Visual kan med fördel integreras i möbler och/eller användas för att "bygga bort" pelare som man istället kan använda till produkt presentations område.

(för pekaren över bilden för miljöbild)

 

 

NANO VISUAL LED

Här är ännu en kreativ lösning

med NANO Visual för att "bygga bort" pelare

och istället ge plats för effektivare kommunikation.

 

 

COFFE MACHINE SHOW

Vi kan bygga hela möbler med integrerade LED belysningarbus, för att ytterligare förstärka produktpresentationen. Produkten finns i sortimentet och vi kan byta ut skyltarna till det som ni önskar. (för pekaren över bilden för miljöbild)

 

 

NANO VISUAL LED

PRESENTATIONS

MÖBEL

NANO LED skyltarna ger en extra drive åt produkterna som presnteras på möbeln. Bra ljus kvalitet för bästa bild återgivning vilket ger en possetiv upplevelse för kunden.

 

 

 

 

NANO

TEKNIKEN

Våra NANO LED paneler har ett ackrylglas plattor med hög kvalitet och inbyggda hög presterande LED lampor.

 Denna inovativa reflekt teknologi (Nano speglar) ger mycket jämnt ljust ljus som sprids över hela panelen. Nano LED tekniken förbrukar mycket lite energi 0,25watt/led och utger mycket låg värme. I NANO sortimentet finns LED skyltar både för innomhus som utomhus. LED skyltarna finns med belysning på en sida eller på båda sidorna.

NANO LED skyltarna missfärgas inte av annat omgivande ljus som från Hallogen eller Neon ljus. Ljuset från NANO panelerna är imopnerande och unikt jämfört med konventionella ljuskällor. Ljusstyrkan beror på panelens storlek och antalet inbyggda LED lampor. Ett flertal LED paneler kan placeras bredvid varandra, på så sätt kan man bygga en stor ljus yta. Alla modellerna är dimbara. Det finns 4 olika ljussättningar, ljus från en sida, två sidor, tre sidor och fyra sidor. Formaten finns från 70X70mm

upptill 3000X1500mm. Tjockleken är 6/8mm för ljus på en sida och 14/18mm med ljus på båda sidorna. Ljustempraturen med fast ljus finns med 3700K (varmt vitt) eller 5300K (rent vitt). Lampan har en förbrukningstid med ett snitt på 50000 timmar därefter återstår det 70% (då den anses som förbrukad)

 

NANON TEKNIK KAN ANVÄNDAS KREATIVT

NANO LED ger möjligheter att skapa olika former av LED lysande skyltar.  

 

 

 

 

NANO TEKNIK DMX & RGB

Med vår NANO TEKNIK kan ni även styra med fjärrkontroll och då justera ljuset från 3700K varmt ljus ända upptill 6500K super vit ljus. Ni kan använda en och samma fjärrkontorll till flera skyltar och från ett avstånd på 30m. Med en DMX kan ni styra RGB (färgat ljus). NANO Tekniken ger många möjligheter.

 

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      ANALOGA LED      DIGITALA SIGNAGE      KONFERENSTEKNIK      TILLBEHÖR      FYNDA      BILDGALLERI LED      OM OSS      KONTAKT