FÖRSTA SIDAN NYHETER LED SKYLTAR KONFERENSTEKNIK DIGITAL SIGNAGE FYNDA BILDGALLERI LED KONTAKT

SHOW HOW BRIGHT YOU ARE                                                                                                                                                                                                                       SHOW HOW BRIGHT YOU ARE

      NU SÄTTER VI LJUS PÅ MARKISERNA &

LYSANDE TEJP PÅ FÖNSTREN ELLER ANDRA YTOR

LYS UPP ERA MARKISER

Nu kan vi erbjuda en special framtagen skylt för utomhus som är anpassad till kappan/volangen på markiserna, detta ger en enorm effekt och uppmärksamhet, framför allt tydlighet för gäster och kunder, då ni vill kommunicera era specialiteter eller ert namn/logo.

 

SÄTT LJUS PÅ ERA FÖNSTER TEXTER

Lysande Tejp är en helt ny produkt som vi nu kan erbjuda. Tejpen kan i princip tejpas på alla ytor som bl.a. glas, metall, tyg, plast m.m.. Vi trycka en text, bild eller logo på tejpen applicera på den yta som ni vill och ansluter 12Volts el till tejpen, så lyser den fint på kvällen, på dagen ser den ut som vanlig fönster textad tejp.

Här ovan har butiken valt att tejpa affärens namn.

 

ELLER TEJPA ER BIL MED LYSANDE LOGGO

Här ovan kan ni se ett exempel på när de tejpat logos på bilen och anslutit 12V el.

 

 

NYA LJUSSTARKA MONITORER FÖR SKYLTFÖNSTER

                    

NYA 46 & 55 TUMS MONITORER

 

FÖR DAGSLJUS SKYLTNING

Nu kommer första 46" monitorn med 4000Nits i ljusstyrka till rimligt pris för att visa information i skyltfönster med dagsljus. Monitorn har också en kraftfull Multimedia spelare inbyggt med drygt 4gb utrymme för informations visning. Vidare finns anslutning till nätverket för fjärrlagring av information till Multimediaspelaren, det går också att lagra lokalt. I monitorn finns en sensor som känner av dagsljuset och anpassar ljusstyrkan till solens skiftningar. Kontrasten är på 5000:1 som ger en bra bildåtergivning, trots sin låga energi förbrukning 385Watt. 55 tums monitorn ger 3000Nits i ljusstyrka och 500Watt i energi förbrukning.

 

DUBBEL SIDIG DIGITAL MONITOR

Vi har även en monitor med dubbelsidig display, ut mot skyltfönstret ger den 3000Nits i ljusstyrka och in mot butiken 1000Nits.

 

!!

Minskat Djup

Den nya monitorn har även ett minskat djup med

mer än hälften, från tidigare 139,5 till nu 54,5.

Detta gör att i många fall så får monitorn plats

mellan skyltfönstret och säkerhets gallret. Med

det nya måttet så ser den smidigare och renare

ut, kan också montera en av våra vanliga analoga

LED lysande skylt på baksidan utan att det ser

klumpigt ut.

 

 

NY SMART HÖGTALARE

4 VÄGS SPRIDNINGS HÖGTALARE

Med våra nya högtalare kan ni täcka ett större område med färre antal. Ljudet blir jämnare spritt och uppfattas tydligare.  Vidare så minskas ljudstörningar från mikrofoner. Högtalarna är ämnade att monteras i taket. Mindre läckage ur rummet då ljudet når åhörarna med kortare distans. Högtalarna finns som aktiva som oaktiva. De oaktiva går att kopplan till befintliga ljudsystem. Högtalarna går att få i kundspecifik RAL färg vid volym beställningar.

LJUDSPRIDNING

LoTraditionella högtalare har oftast en riktad spridning som ger ett starkt ljud nära högtalaren och lägre för den som står längre ifrån. För att råda bot på det så sätts högtalarna i taket men fortfarande med en begränsad riktining vilket gör att man behöver sätta många högtalare över en större yta, vilket kan bli kostsamt och så också med installationen.

 

 

NY LJUD SPRIDNINGS TEKNIK 

Genom att sätta högtalaren mitt i rummet så ger det en bättre spridning av ljudet, exempelvis om tak höjden i rummet är 2,7m så ger det en spridning

på 12m i diameter. Spridningen gör ljudet tydligt och ett jämt ljudtryck till alla. Placeringen gör att det blir mindre rundgång och störningar från 

riktade mikrofonen då lufttrcket är jämnt med hög spridnings effekt, vilket också ger hög kvalitet på ljud återgivningen. 

 

4 VÄGS SPRIDNINGS HÖGTALRE 

I många fall kan det räcka med en högtalare för att täcka ett medelstort rum. Högtalarna finns både som aktiva

(inbyggd förstärkare) och en annan modell som ska anslutas till en ljudförstäkare. Högtalarna kan anslutas 

till de flesta ljudsystemen (PA) på marknaden.

FÖRSTA SIDAN            LED SKYLTAR      KONFERENSTEKNIK      DIGITAL SIGNAGE      FYNDA      BILDGALLERI LED      KONTAKT