FÖRSTA SIDAN NYHETER ANALOGA LED DIGITALA SIGNAGE KONFERENSTEKNIK TILLBEHÖR FYNDA BILDGALLERI LED OM OSS KONTAKT
                                                                                                 

LED KUBEN

Vi kan ta fram special lösningar som t.ex.  denna LED kub med inbyggda fack för enkelt byte av posters. Vi kan ta fram den storlek som ni önskar. Som standard är det vit ljus men ni kan få den i mixat färg ljus som ni kan ställa in bytes tid så växlar den färg ljus. Posterna kan ni också trycka i olika färger.

 

Clearview "vågen"

Här är ett exempel på en special skylt som vi tagit fram. Vi kan skräddar sy er skylt från idé till produkt.

 

Etsning av loggo

Önskar ni er Loggo med på skylten så kan vi etsa den i plexin så när LED skylten är tänd så lyser er loggo upp och ger en wow känsla till betraktaren.

 

Avsklijnings tillbehör, Blackout papper, m.m.

Har ni A3 liggande och använder mycket A4 stående i dem, då har vi nu tagit fram en avskiljare på transperent plastfilm som ger en naturlig skiljelinje mellan objekten. För er som har LED skyltar med belysning åt båda hållen och blir störd av ljuset på insidan, har vi också något som vi kallar Black out papper som effektiv tar bort det störande ljuset vid arbetsplatsen. Vi har givetvis Backlit film som ni kan använda för att printa era objekt på, Back lit filmen ger en betydligt bättre bild än att trycka på vanligt papper.

 

 

 

Singel Wings BordGolv Special

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      ANALOGA LED      DIGITALA SIGNAGE      KONFERENSTEKNIK      TILLBEHÖR      FYNDA      BILDGALLERI LED      OM OSS      KONTAKT