FÖRSTA SIDAN NYHETER LED SKYLTAR KONFERENSTEKNIK DIGITAL SIGNAGE FYNDA BILDGALLERI LED KONTAKT

SHOW HOW BRIGHT YOU ARE                                                                                                                                                                                                                       SHOW HOW BRIGHT YOU ARE

HISTORIA

Vi har lång erfarenhet från 1990 inom Audio Visuella teknik. Började med att sälja LCD OH-plattor som var föregångare till dagens DataVideo projektorer vidare via Plasma monitorer, styrsystem, ljudsystem, Videokonfernser och numera Videostreaming och Digital Signage Sålde våra första RGB å verktygsfältet. "Spara"-knappen sparar dina förändringar när du är klar.

 

NU

Idag säljer vi mycket LED lysande skyltar till Fastighetsmäklare och andra företag, även mycket AudioVisuell teknik och streaming, och vi ser att vi fortfarande kan erbjuda intressanta lösningar till nya och gamla kunder inom alla dessa områden som vi verkar på.

HUR VI ARBETAR

Vi besöker våra kunder och visar våra skyltsystem. Vi tar bilder och utifrån det så gör vi ett grafiskt förslag (se nedan ett exempel) som vi sänder tillsammans med offerten.

SvMaeklarH-KH-F1-A3L-C.png

SAMARBETSPARNERS

Vi samarbetar med ett flertal företag inom olika områden för att få till en bra och effektiv support gentemot våra kunder.

Är ni kunning inom något av våra produktområden och ni tror ni skulle kunna bidra med er kompetens, så skulle vi gärna vilja veta lite mer och få till ett möte.

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      LED SKYLTAR      KONFERENSTEKNIK      DIGITAL SIGNAGE      FYNDA      BILDGALLERI LED      KONTAKT