FÖRSTA SIDAN NYHETER FYNDA OM OSS KONTAKT TILLBEHÖR
                                                                                                 

LED SKYLTAR DIGITAL SIGNAGE KONFERENSTEKNIK BILDGALLERI LED

                                          PROGRAMVAROR

KONFERENSRUMSBOKNINGS

PROGRAM

Detta är ett kombinerat Digital Signage och Konferens rums bokningssystem, om ni vill. Det går bra att antingen välja det ena eller det andra eller integrera de båda. Det finns ett brett sortiment av LED monitorer, från 6" tll 22" för konferensrum med eller utan touch funktion. Ni kan boka från er mobila enhet eller från webben, eller outlook eller direkt på touch monitorn vid konferens-rummet. Har ni valt båda systemen kan Rums-bokningarna visas på en större monitor i receptionen.

 

 

TOUCHSCREEN

PROGRAM

Touch Screen programmet kan användas på många olika vis, exempel; i en utställning där flera kunder kan söka information samtidigt. I affären där expediten på ett enkelt och pedagogiskt vis kan presentera sina produkter, som en spelplan där flera kan spela tillsammans, Marknadsundersöknings lösning, Broschyr beställning i en monter eller reception. Vi har ett flertal appar med vilka vi kan bygga olika presentations system. Fråga oss om en demonstration.

 

 

OPTIKER

PROGRAM

Här kan ni prova era glasögon virtuellt ett drömverktyg för varje optiker. Med allt fler modeller så har kunderna möjlighet att prova även de som inte finns i lager, både i butiken när den är öppen och ute på trottoaren när butiken är stängd, Magic?  Yes  Magic! Kontakta oss för mer information

 

 

FASTIGHETSMÄKLARE

PROGRAM

Digital Signage system för Fastighetsmäklare ger en effektivare arbetslösning då det är anslutet till ert Vitec Fastighetsmäklare program. När ni skriver in objekten i programmet så förs informationen över automatiskt till Digital Signage systemet och visas på den digitala storbildaren som ni har i skyltfönstret eller annan stans. Ni kan även gå in och ändra objekten eller om ni önskar använda systemet att visa annat än objekten. För bästa säkerhet och funktion så har vi anslutit systemen via båda programvaronas API anslutningar.

 

 

FÖRSTA SIDAN      NYHETER      FYNDA      OM OSS      KONTAKT      TILLBEHÖR